Oppkjøpsfinansiering - Aksjelovens § 8-10

Webinar
Dato: 23. april 2024
fra kl. 09.00 - 12.00
Påmeldingsfrist: 22. april

– en praktisk gjennomgang 

Oppkjøpsfinansiering og behandling etter aksjeloven § 8-10 har vært og er fortsatt krevende. I denne runden vil vi se kort på regelverket, men hovedvekten vil ligge på praktiske saker. Vi presenterer faktum, og deltakerne gjør sine egne korte vurderinger underveis i kurset. Deretter foretar vi en samlet gjennomgang og ser på de forskjellige problemstillingene.

Målgruppe

Bankenes rådgivere innenfor bedriftsmarkedet, ansvarlige for risikostyring og medlemmer i kredittkomiteer.

 

Meld på

 

Praktisk informasjon 

Dato

23. april 2024

Tid

fra kl. 09.00 - 12.00

Sted

På egen PC - hjemme, eller på jobb

Kursavgift

Kr 3 400,-

Påmeldingsfrist

22. april

 

Meld på 
 

Programposter

Oppkjøpsfinansiering og behandling etter aksjeloven § 8-10 har vært og er fortsatt krevende. I denne runden vil vi se kort på regelverket, men hovedvekten vil ligge på praktiske saker. Vi presenterer faktum, og deltakerne gjør sine egne korte vurderinger underveis i kurset. Deretter foretar vi en samlet gjennomgang og ser på de forskjellige problemstillingene.Meld på    


Gjennomføring

Webinaret gjennomføres 23. april kl. 09.00 - kl. 12.00.

På webinardagen vil du motta en link til e-postadressen som du har registrert deg med. Kursrommet åpnes kl. 08.30 hvis du ønsker å teste at lyd og bilde fungerer som det skal.

Du får mulighet til å stille spørsmål skriftlig i en chattefunksjon i «klasserommet» underveis i kurset, og alle som er i «klasserommet» ser spørsmålene. Alle deltakerne er mutet, vi kan ikke se og høre dere.


Praktisk informasjon
Står det – Creating your session når du klikker på «knappen» Bli med er det pga en brannmur. Logg deg da på via bankens Gjestenett.

Logger du deg normalt inn via Citrix, gjør følgende: Koble deg opp via Gjestenettet i banken – du er da utenfor Citrix (Ved stasjonær PC - Dra ut nettverkskabelen av PC’en, og gå inn som gjest i nettverket. Du vil da ved å klikke på knappen Bli med komme rett inn i webinaret.

Viktig med et godt internett - og en nettleser som ligger utenfor bankinterne pålogginger, f.eks Citrix. Vi anbefaler at nettleseren Internett Explorer ikke brukes, da de fleste verktøy ikke lenger støttes av denne nettleseren, bruk gjerne nettleseren Chrome.

 


Meld på    


Foredragsholdere

Anne Grete Nesset
Anne Grete Nesset advokat (senior manager) og har jobbet i bank og finansgruppen hos EY, Tax & Law, siden 2022. Før det har Anne Grete lang og bred erfaring fra bank. I rollen som depotsjef jobbet hun blant annet med krav til dokumentasjon i lånesaker med oppkjøpsfinansiering for å sikre etterlevelse av kravene i aksjeloven § 8-10. Hun deltok også ved dokumentgjennomgang i konkrete oppkjøpssaker. 


Aleksander Bern
Aleksander Bern er advokatfullmektig (senior manager) og har jobbet i bank og finansgruppen hos EY, Tax & Law, siden 2019. Før det jobbet Aleksander i et mindre advokatfirma som fokuserte på transaksjoner innenfor fast eiendom og fly. Aleksander er utdannet jurist og økonom, og har bred erfaring med rådgivning i forbindelse med oppkjøpsfinansiering både overfor banker, kjøpere og selgere. 


 

Meld på 

 

Påmeldingsregler

Påmeldingsreglene vil variere i året 2024 for de forskjellige arrangementene. Når det ikke er mulig å gjennomføre kurs, konferanser  vil arrangementer kunne bli flyttet til en ny dato, eller satt opp som webinar alternativt kansellert.

  1. Påmeldingen er bindende.
  2. Blir du forhindret fra å møte er avbestillingsfristen 2 uker før oppstart av arrangementet.
  3. Dersom kursarrangør blir belastet for avmeldte deltakere av hotellet, blir belastningen videresendt til arbeidsgiver.
  4. Hvis du blir forhindret fra å møte, er det fullt mulig å la en kollega overta plassen din.
  5. Ved sykdom gjelder reglene ovenfor.
  6. Lenken til digitale webinarer er personlig og skal ikke videresendes eller deles.

 

Meld på 

 

Bekreftet påmelding blir sendt ca. 1 uke før kursstart.