Åpenhetsloven

Webinar
Dato: 25. mai 2022
fra kl. 13.00 - 15.00
Påmeldingsfrist: 20. mai

– en praktisk gjennomgang 
«Åpenhetsloven trer i kraft 1. juli 2022 og treffer alle virksomheter som ikke er definert som små foretak i regnskapsloven.

«Åpenhetsloven trer i kraft 1. juli 2022 og treffer alle virksomheter som ikke er definert som små foretak i regnskapsloven. De regulatoriske kravene setter nye krav til avdekking og håndtering av risiko og compliance knyttet til menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold, både i egen virksomhet, men også i hele leverandørkjeden. Bankene må fra regnskapsåret 2022 offentliggjøre en aktsomhetsvurdering basert på OECD-retningslinjer.

Målgruppe

Bankenes BM-rådgivere, ansvarlige for risikostyring og medlemmer i kredittkomiteer.

 

Meld på

 

Praktisk informasjon 

Dato

25. mai 2022

Tid

fra kl. 13.00 - 15.00

Sted

På egen PC - hjemme, eller på jobb

Kursavgift

Kr 2 150,-

Påmeldingsfrist

20. mai

 
Meld på 
 

Programposter

Kurset gir en innføring i

•    Hva er egentlig kravene i loven?
•    Hvor dyptgående skal risikovurderingene være og hva skal
      virksomhetene redegjøre for i årsrapporten?
•    Hvordan skal rammeverk designes?
•    Hva slags rapporterings- og kommunikasjonstilnærming må bankene ha?
•    En praktisk tilnærming til hvilke forhold som kan være lurt å gjennomgå internt»


Meld på    

Gjennomføring


Webinaret gjennomføres 25. mai kl. 13.00 - kl. 15.00.

På webinardagen vil du motta en link til e-postadressen som du har registrert deg med. Kursrommet åpnes kl. 12.30 hvis du ønsker å teste at lyd og bilde fungerer som det skal.

Praktisk informasjon
Står det – Creating your session når du klikker på «knappen» Bli med er det pga en brannmur. Logg deg da på via bankens Gjestenett.

Logger du deg normalt inn via Citrix, gjør følgende: Koble deg opp via Gjestenettet i banken – du er da utenfor Citrix (Ved stasjoner PC - Dra ut nettverkskabelen av PC’en, og gå inn som gjest i nettverket.  Du vil da ved å klikke på knappen Bli med komme rett inn i webinaret.

Viktig med et godt internett - og en nettleser som ligger utenfor bankinterne pålogginger, f.eks Citrix. Vi anbefaler at nettleseren Internett Explorer ikke brukes, da de fleste verktøy ikke lenger støttes av denne nettleseren, bruk gjerne nettleseren Chrome.


Meld på    


Foredragsholdere

Kurset holdes av Serap Helin Hartwig og Ingvild Onshuus Kågen. Helin og Ingvild er begge advokater i Advokatfirmaet Ernst & Young og har lang fartstid.

Serap Helin Hartwig
Advokat, Ernst & Young Advokatfirma AS
har dyp kompetanse både innen arbeidsrett og menneskerettigheter.

Ingvild Onshus Kaagen

Advokat, Ernst & Young Advokatfirma AS

Ingvild er advokat og ansvarlig for bank og finans sektoren i EY Tax & Law. Ingvild bistår norske og internasjonale foretak og selskaper med både forretningsjuridiske og regulatoriske spørsmål, med annet tilknyttet blockchain. Hun holder foredrag blant annet innen hvitvasking, personvern og selskapsrett.
Ingvild har også avholdt en rekke kurs for Spama de siste årene, Vi får meget gode tilbakemeldinger på faglig innhold og nytte av tidligere kurs hun har holdt. Ingvild jobber i dag med flere banker tilknyttet kravene etter Åpenhetsloven.

 

Meld på 

 

Påmeldingsregler

Påmeldingsreglene vil variere i året 2022 for de forskjellige arrangementene grunnet Covid-19. Når det ikke er mulig å gjennomføre kurs, konferanser grunnet Covid-19 vil arrangementer kunne bli flyttet til en ny dato, eller satt opp som webinar alternativt kansellert. Spama følger nøye med på utviklingen, og vil vurdere situasjonen og flytting av arrangementer fortløpende.

  1. Påmeldingen er bindende.
  2. Blir du forhindret fra å møte er avbestilingsfristen 2 uker før oppstart av 
    arrangementet, gitt forsvarlig gjennomføring iht Covid-19 reglene
  3. Dersom kursarrangør blir belastet for avmeldte deltakere av hotellet, blir belastningen videresendt til arbeidsgiver.
  4. Hvis du blir forhindret fra å møte, er det fullt mulig å la en kollega overta plassen din.
  5. Ved sykdom gjelder reglene overfor.
  6. Lenken til digitale webinarer er personlig og skal ikke videresendes, eller deles.

 

Meld på 

 

Bekreftet påmelding blir sendt ca. 1 uker før kursstart.