IDD - de viktigste endringene

Webinar
Dato: 26. september 2023
Tid: kl. 09.00 - 10.30
Påmeldingsfrist: 26. september

Webinaret tar for seg sentrale temaer for rådgivere og ledere etter gjennomføringen av EUs IDD (Insurance Distribution Directive). Vi vil forsøke så langt det lar seg gjøre, ta med konkrete eksempler fra praksis.

Vi ser på de viktigste endringene i forsikringsavtaleloven, forsikringsformidlingsloven og finansforetaksloven. Webinaret vil forsøke så langt det lar seg gjøre, og det foreligger, ta med konkrete eksempler fra praksis.

Webinaret vil telle som del av de obligatoriske 15 timers etterutdannelses timene. Kursbevis sendes ut i etterkant av webinaret.

Målgruppe

Webinaret er rettet mot ledere og rådgivere i forsikringsformidlingsforetak (banker, agentforetak mm.) og forsikringsforetak.

 

Praktisk informasjon 

Dato

26. september 2023

Tid

kl. 09.00 - kl. 10.30

Sted

På egen PC - hjemme, eller på jobb

Kursavgift

Kr 1 900,-

Påmeldingsfrist

26. september


Meld på 

Programposter

•    Formål og bakgrunn.
•    Nye sentrale begreper.
•    Ny lovstruktur:
     - Når kom loven – har det skjedd noe lovmessig det siste året?
     - Hva er forskjell på dette webinaret og de vi hadde i fjor. 
•    Nye krav til opplysnings- og informasjonsplikten.
•    Forskjeller i informasjonskrav for ulike rådgivere.
•    Erstatning for feil råd.

 

Meld på  


Gjennomføring

Webinaret gjennomføres 26. september kl. 09.00 - kl. 10.30.

På webinardagen vil du motta en lenke til e-postadressen som du har registrert deg med. Kursrommet åpnes kl. 08.30 hvis du ønsker å teste at lyd og bilde fungerer som det skal.

Du får mulighet til å stille spørsmål skriftlig i en chattefunksjon i «klasserommet» underveis i kurset, og alle som er i «klasserommet» ser spørsmålene. Alle deltakerne er mutet, vi kan ikke se og høre dere.


Praktisk informasjon
Står det – Creating your session når du klikker på «knappen» Bli med er det på grunn av en brannmur. Logg deg da på via bankens Gjestenett.

Logger du deg normalt inn via Citrix, gjør følgende: Koble deg opp via Gjestenettet i din bedrift – du er da utenfor Citrix. (Ved stasjonær PC - dra ut nettverkskabelen av PC’en, og gå inn som gjest i nettverket).  Du vil da ved å klikke på knappen Bli med komme rett inn i webinaret.

Viktig med et godt internett - og en nettleser som ligger utenfor bankinterne pålogginger, f.eks. Citrix. Vi anbefaler at nettleseren Internett Explorer ikke brukes, da de fleste verktøy ikke lenger støttes av denne nettleseren, bruk gjerne nettleseren Chrome.

Bekreftet påmelding blir sendt ut ca. 1 uke før kursstart.


Meld på    


Foredragsholdere

Mia Ebeltoft, advokat MNA og CEO i Climate Risk Advisory
Mia har lang erfaring innenfor forsikringsrett og forsikringsformidling, og lovprosesser både nasjonalt og på europeisk nivå. Mia har bakgrunn fra Finans Norge med ansvar for forsikringsrelaterte temaer, hun har ledet Fagråd Skade hos FinAut, og har også jobbet mange år som foredragsholder på BI. Hun er tilknyttet Spama AS som fagekspert på forsikring, med egen konsulentvirksomhet.

Meld på 

 

Påmeldingsregler

Påmeldingsreglene vil variere i året 2023 for de forskjellige arrangementene. Når det ikke er mulig å gjennomføre kurs, konferanser vil arrangementer kunne bli flyttet til en ny dato, eller satt opp som webinar, alternativt kansellert.

  1. Påmeldingen er bindende.
  2. Blir du forhindret fra å møte er avbestillingsfristen 2 uker før oppstart av 
    arrangementet.
  3. Dersom kursarrangør blir belastet for avmeldte deltakere av hotellet, blir belastningen videresendt til arbeidsgiver.
  4. Hvis du blir forhindret fra å møte, er det fullt mulig å la en kollega overta plassen din.
  5. Ved sykdom gjelder reglene overfor.
  6. Lenken til digitale webinarer er personlig og skal ikke videresendes eller deles.

 

Meld på 

 

Bekreftet påmelding blir sendt ut ca. 1 uke før kursstart.