Mislighold BM

Webinar
Dato: 29. - 30. mars 2023
fra kl. 09.00 - kl. 12.00 (inkl. svar på evt. spørsmål)
Påmeldingsfrist: 22. mars

oppsigelse -tiltredelse -realisasjon, ved mislighold i næringsengasjementer

Webinaret tar for seg de mest sentrale problemstillingene banken møter, ved mislighold i et næringsengasjement. Det legges vekt på praktiske tilnærminger, og gjennomgangen knytter seg i stor grad  til de standard avtaledokumenter som brukes i dag. Rekkefølgen på de ulike aksjoner blir tatt opp, og formålet er å sette saksbehandler, i bedre stand til å ta de rette avgjørelsene til rett til.

 

Målgruppe

Bankens rådgivere på bedriftsmarkedet. Kurset passer for ansatte som er nye innen BM, samt for mer erfarne ansatte som ønsker å oppfriske eksisterende kompetanse.

 

Praktisk informasjon 

Dato

29. - 30. mars

Tid

fra kl. 09.00 - 11.30 begge dager

Sted

På egen PC - hjemme, eller på jobb

Kursavgift 

Kr 3 780,- 

Påmeldingsfrist 

22. mars

 

Meld på 

 

Program 

Webinaret tar for seg de mest sentrale problemstillingene banken møter, ved mislighold i et næringsengasjement. Det legges vekt på praktiske tilnærminger, og gjennomgangen knytter seg i stor grad til de standard avtaledokumenter som brukes i dag. Rekkefølgen på de ulike aksjoner blir tatt opp, og formålet er å sette saksbehandler, i bedre stand til å ta de rette avgjørelsene til rett til.

Vi ser på:

 • Oppsigelse
 • Tiltredelse
 • Realisasjon

 

ved mislighold i næringsengasjementer

  

Meld på 

 

Praktisk informasjon 

Webinaret gjennomføres 29. - 30.  mars kl. 09.00 - kl. 11.30.

På webinardagen vil du motta en link til e-postadressen som du har registrert deg med. Kursrommet åpnes kl. 08.30 hvis du ønsker å teste at lyd og bilde fungerer som det skal.

Du får mulighet til å stille spørsmål skriftlig i en chattefunksjon i «klasserommet» underveis i kurset, og alle som er i «klasserommet» ser spørsmålene. Alle deltakerne er mutet, vi kan ikke se og høre dere.


Praktisk informasjon
Står det – Creating your session når du klikker på «knappen» Bli med er det pga en brannmur. Logg deg da på via bankens Gjestenett.

Logger du deg normalt inn via Citrix, gjør følgende: Koble deg opp via Gjestenettet i banken – du er da utenfor Citrix (Ved stasjoner PC - Dra ut nettverkskabelen av PC’en, og gå inn som gjest i nettverket.  Du vil da ved å klikke på knappen Bli med komme rett inn i webinaret.

Viktig med et godt internett - og en nettleser som ligger utenfor bankinterne pålogginger, f.eks Citrix. Vi anbefaler at nettleseren Internett Explorer ikke brukes, da de fleste verktøy ikke lenger støttes av denne nettleseren, bruk gjerne nettleseren Chrome.

 

Meld på

 

Foredragsholdere

Rune Stavenes, advokat,  Laastad Stavenes Advokatfellesskap
Han har avholdt en rekke bankgarantikurs de siste årene. Vi får meget gode tilbakemeldinger på faglig innhold og nytte av tidligere bankgarantikurs han har holdt.


Meld på 

 

Påmeldingsregler

Påmeldingsreglene vil variere i året 2023 for de forskjellige arrangementene grunnet Covid-19. Når det ikke er mulig å gjennomføre kurs, konferanser grunnet Covid-19 vil arrangementer kunne bli flyttet til en ny dato, eller satt opp som webinar alternativt kansellert. Spama følger nøye med på utviklingen, og vil vurdere situasjonen og flytting av arrangementer fortløpende.

 •     Påmeldingen er bindende.
 •     Blir du forhindret fra å møte er avbestilingsfristen 2 uker før oppstart av
 •     arrangementet, gitt forsvarlig gjennomføring iht Covid-19 reglene
 •     Dersom kursarrangør blir belastet for avmeldte deltakere av hotellet,
      blir belastningen videresendt til arbeidsgiver.
 •     Hvis du blir forhindret fra å møte, er det fullt mulig å la en kollega
      overta plassen din.
 •     Ved sykdom gjelder reglene overfor.

Meld på 

 

 

Bekreftet påmelding blir sendt ca. 1 uker før kursstart.